foodora_logo

Over ons

Maslow is dé huiskamer van het Science Park. Een plek waar studenten en buurtgenoten zich thuis voelen.  Kom gezellig bij ons drinken, eten en laptoppen voor een studentenprijsje. Wij hebben een prachtig -deels overdekt- terras. Maslow ligt aan de ingang van het Science Park. Vanaf de Kruislaan de tunnel onder NS-station Science Park door aan je linkerhand onder de 16-verdiepingen hoge kanariegele studentenflat.

Maslow heeft een Midden-Oosterse / Mediterrane keuken. Wij maken graag zoveel mogelijk gebruik van verantwoorde en gezonde producten. Bij ons kun je onder andere terecht voor een pitabroodje met zelfgemaakte humus, auberginesalade, een goed gevulde tosti, linzensoep of onze Maslow burger. Bij Maslow kun je heerlijke biologische koffie, bier en wijn drinken. Al onze producten zijn ook ‘to go’.

Om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden en onze gasten snel te kunnen helpen, maken we gebruik van buzzers. Je doet je bestelling aan de bar, als de buzzer afgaat dan haal je je maaltijd bij de kok.

Tot gauw!

Team Maslow